fbpx Skip to main content
search
0

Para Platinum sendiri telah mengakui kehebatan produk-produk ini!

Alhamdulillah, umum mengetahui bahawa Roket Research Diary (RRD) & ARMP Chart adalah dua produk yang telah diformulasikan khas oleh Dr Roket sendiri.  Malah lebih teruja lagi kedua-dua tools ini telah tersenarai sebagai Finalist di Anugerah Inovasi Negeri Selangor 2018. Hebat-hebat!

RRD

Tools atau bahan sokongan pembelajaran Dr. Roket ini menepati keperluan para pelajar yang mahukan keseimbangan dari sudut kerohanian, kehidupan dan akademik.  Sama juga kita menggunakan sticky notes untuk mencatat panduan, tetapi kali ini dalam bentuk RRD & ARMP Chart yang sangat berguna dan paling penting mampu memberi impak luar biasa.

Roket Research Diary (RRD) -Diari istimewa ini lengkap buat anda agar impian anda menjadi calon Master PhD yang luar biasa, dapat direalisasikan dan tersemat kemas perjalanannya buat tatapan generasi yang mendatang!

ARMP Chart

ARMP Chart – Menyusun tugasan pengajian bangsa Posgrad, secara ‘step by step’, sistematik dan ‘presentable’. Sangat sesuai dilekatkan di work station pelajar Master PhD, kegunaannya telah terbukti menghilangkan keserabutan fikiran dan melajukan deraf tesis bangsa Posgrad!

Didatangkan dengan 5 carta:

  • ARMP CHART : Thesis Wall of Ideas
  • ARMP CHART : Thesis Management
  • ARMP CHART : Task Progress
  • ARMP CHART : Task Tracker (Daily/Weekly/Monthly)
  • ARMP CHART : Chapter Progress

Melalui maklumbalas daripada Platinum sebagai orang yang telah mengikuti proses Dr Roket dan telah melihat sendiri perkembangan positif pada tesis mereka dengan menggunakan tools eksklusif lagi  istimewa ini sememangnya telah membuktikan keberkesanan yang maksima di dalam penggunaannya khusus untuk membantu insan-insan Postgrad untuk menguruskan pengajian mereka sehingga berjaya.

Kalau kita ikuti kisah-kisah sebelum ini, ramai di antara mereka yang tidak mampu untuk menguruskan pengajian disebabkan VIRUS-VIRUS BIAWAK yang lain.

Dengan itu, Alhamdulillah Syukur Dr Roket telah menjadikan RRD dan juga ARMP Chart sebagai salah satu tools atau VACCINE ASTRANUT yang dapat membantu memerdekakan tesis mereka.

Anda berminat ke nak beli 2 produk laris khusus untuk pelajar Master PhD ini? Sekarang kami ada sale untuk 2 produk ini termasuk juga lah produk yang lain juga!!! Apa lagi bertindak sekarang, lagi 15 hari nak ke NUT ni, takkan takde RRD dan ARMP Chart lagi. So cepat-cepat grab okay!

Pastikan anda menjemput kenalan untuk menyertai seminar NUT dan dapatkan peluang mendapatkan TIKET PROMOSI ini dengan melayari » https://drroket.com/seminar-nak-ubah-tesis-nut/

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x