fbpx Skip to main content
search
0

Dr Roket

Polisi

Dengan menggunakan Laman ini, ini bermakna anda bersetuju dengan terma dan syarat yang terkandung dalam polisi privasi drroket.com.

1.0 Polisi ‘Return and Refund’

Kami benar-benar minta maaf dan akan bertanggungjawab sekiranya anda menerima produk yang salah. Kami akan memeriksa semula pesanan anda dalam sistem dan membetulkan masalahnya. Sila hubungi kami segera di +60195788003 untuk maklumat lebih lanjut mengenai proses pengembalian.

Jaminan pengembalian kami memberi anda hak untuk mengembalikan produk dalam TUJUH hari setelah menerima bungkusan (dikira sebagai Hari 1).  Produk yang dikembalikan mestilah dalam keadaan asalnya.

Walau bagaimanapun, anda berhak membuka bungkusan dan memeriksa kandungannya, tetapi produk mesti dikembalikan dalam keadaan yang tidak digunakan. Harap maklum bahawa kami tidak dapat membuat bayaran balik.

2.0 Polisi ‘Shipping and Payment’

Kami menawarkan penghantaran domestik hanya melalui Poslaju Malaysia.

Kos penghantaran di Malaysia:

  • Semenanjung Malaysia: RM 11
  • Sabah & Sarawak: RM 17 (untuk berat bawah 1 kg)

Setelah kami menerima pembayaran anda, kami akan melakukan prosedur standard keselamatan. Setelah semuanya diperiksa, kami akan memproses pesanan anda dengan teliti. Kami menghantar semua pesanan pada setiap hari Rabu (tetapi bergantung pada ketersediaan dan polisi kurier penghantaran pada hujung minggu).

Nombor ‘tracking’ akan dimaklumkan melalui WhatsApp. Ia dapat disemak di Laman Web Poslaju Malaysia selepas 48 jam. Harap maklum bahawa proses penghantaran akan memakan masa 3 – 5 hari bekerja. Kesabaran yang indah anda amat dihargai.

3.0 Terma & Syarat

Kami memastikan bahawa semua maklumat yang dikumpulkan dilindungi dengan selamat. Jangan khawatir, kami tidak mendedahkan maklumat peribadi anda kepada pihak luar atau pihak ketiga yang tidak berkaitan dengan syarikat kami.

Kami hanya berkongsi maklumat peribadi anda sebagai tujuan menjual dan membeli transaksi dalam kumpulan korporat kami dan kepada pihak ketiga yang berkaitan dengan menjalankan perkhidmatan tersebut termasuk syarikat perkhidmatan kurier, pemproses pembayaran dan penyedia e-dagang. Sekiranya terdapat perubahan dengan dasar privasi, ia akan berlaku serta merta setelah pengeposan mereka di halaman ini. Anda harus memeriksa polisi ini setiap kali anda mengakses e-dagang kami.

Untuk sebarang pertanyaan, sila ajukan kepada kami di cs.2mworld@gmail.com

Hubungi Kami