fbpx Skip to main content
search
0

Tentang

Tabung Yayasan 2M World

Klik di sini untuk menyumbang.

RM 5RM 10RM 30RM 50RM 100
Tentang

Yayasan 2M World

Program Sumbangan Tabung Yayasan 2M World

Tabung Yayasan 2M World merupakan Program Bantuan Tesis yang ditubuhkan oleh Dr. Roket untuk membantu Platinum atau pelajar Master PhD yang memerlukan bantuan bagi menyelesaikan penulisan tesis.

Objektif Tabung Yayasan 2M World ini adalah untuk memberi sokongan dalam bentuk kewangan bagi pelajar post graduate yang mengalami masalah kewangan.

Antaranya dari segi pembayaran yuran, akademik dan sebagainya.

Diharapkan dengan tertubuhnya Yayasan 2M World ini, semua pelajar Platinum dan pelajar Master PhD umumnya mampu keluar dari belenggu kewangan dan dapat meneruskan pengajian dengan tenang.

Peluang Terhad

Dapatkan Zikir Hisnul Muslim SECARA PERCUMA

Di antara zikir-zikir yang disunnahkan untuk dibaca dan diamalkan adalah zikir pagi dan petang.

Zikir pagi
dilakukan di antara setelah solat subuh sehingga terbit matahari atau sampai matahari telah tinggi di saat waktu dhuha, kira-kira pada pukul tujuh atau lapan pagi.

Manakala zikir pada waktu petang boleh dilakukan di antara setelah solat asar sehingga terbenam matahari atau menjelangnya waktu ‘isya. Terdapat banyak keutamaan zikir pagi dan petang sebagaimana yang dijelaskan di dalam hadith-hadith Rasulallah saw.

Isikan Info Ini Sekarang!

Untuk Dapatkan Zikir Hisnul Muslim
PERCUMA

“laitu orang-orang yang beriman dan hati mereka menjadi tenang dengan mengingati Allah(zikir). Ingatlah, dengan mengingati Allah, hati akan menjadi tenang)” – Surah Ar-Rad Ayat 28

Klik sahaja disini untuk menyumbang.

RM 5RM 10RM 30RM 50RM 100