fbpx Skip to main content
search
0

Setelah hampir 2 minggu Seminar Gempur melabuhkan tirai, ramai potential platinum telah menghubungi saya mengatakan mereka telah merasakan perubahan selepas menghadiri Seminar Gempur dengan mengamalkan ilmu-ilmu yang diajarkan serta mereka juga sempat belajar dan berjumpa dengan Platinum batch sebelum ini yang telah berjaya menyiapkan 1st draft tesis mereka kurang dari 6 bulan dan bahkan ada yang menyiapkan 1st draft tesis mereka dalam tempoh yang lebih singkat!

.

Saya nak ucapkan Jazakallahu khairan kathira kepada Dr Roket. Selepas menghadiri GEMPUR 28. 1. 2019 tempoh hari & selepas belajar dengan Platinum Dr Tasnim Ismail, especially selepas saya bertindak untuk mendaftar as Potential Platinum Roket (PPR), saya rasa life saya berubah sama sekali.

.

Berubah bukan kerana tesis semata-mata tetapi lillahi taala Rutin hidup berubah, thought berubah & banyak jalan kemudahan dibukakan oleh Allah SWT dalam setiap kerja yang dilakukan waima kerja tesis atau kerja lain.

.

Moga Allah memberkati Dr & memanjangkan usia Dr utk terus membimbing kamI semua for the sake of Allah and for the future of ummah, Moga Allah makbulkan hajat Dr untuk terus membimbing bangsa Postgraduate Aamiin Aamiin Ya Rabb…

 

Telah ramai antara mereka telah merasakan bahang dan excited untuk memulakan journey sebagai Platinum Dr Roket walaupun mereka belum memulakan langkah mereka sebagai Platinum Dr Roket Batch yang ke 3. Langkah mereka akan bermula pada 24-26 Jan 2020 iaitu Roket Intensive Class I (RIC I).

.

Pada mereka yang tidak berkesempatan untuk menyertai kami pada Seminar Gempur yang terakhir pada 28 Disember 2019, jangan risau kerana Dr Roket memperkenalkan program terbaru yang akan bermula pada 21 March 2020 ini iaitu Nak Ubah Tesis (N.U.T) yang mana impaknya 10x ganda lebih luar biasa daripada Seminar Gempur. Join waiting list sekarang dan jadi 100 orang terawal yang akan mendapatkan tiket Nak Ubah Tesis (N.U.T) SECARA PERCUMA!!

Isi Waiting List Sekarang >>http://www.drroket.com/nak-ubah-tesis-n-u-t-2020-waiting-list/

#nakubahtesis

#NUT2020

#GEMPUR10X

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x