KOLEKSI DISERTASI / TESIS VIVA PLATINUM DR ROKET 

Artikel ini merupakan salah satu koleksi disertasi / tesis Viva para Platinum Dr Roket yang diakui sah dengan izin pengkaji. Sebarang peniruan / salinan di tempat lain adalah tidak dibenarkan.

Disertasi/ Tesis Viva ~ (Dr) Fateehah, PhD UIAM

Setinggi-tinggi jutaan TAHNIAH kepada bangsa pascasiswazah yang berjaya menyempurnakan pengajian Master atau PhD. Bagi mereka yang telah menamatkan pengajian PhD kini berjaya menerima gelaran Doktor Falsafah.

Alhamdulillah, seorang lagi ahli platinum Dr Roket telah berjaya melalui pengalaman ‘the real Vivalicious’ di bilik Viva pada 31 Mac 2026 iaitu (Dr) Fateehah Ayae.

Jutaan tahniah diucapkan kepada (Dr) Fateehah atas kejayaan beliau membentangkan tesis di bilik Viva. Syukur, beliau telah Viva dengan jayanya.

Berikut adalah ringkasan latar belakang kajian beliau yang dikongsi untuk rujukan umum. Semoga perkongsian ini memberikan manfaat kepada ummah, khususnya kepada pelajar yang akan atau sedang menempuh perjalanan pengajian mereka.

NAMA:

(Dr) Fateehah Ayae.

BIDANG:

Educational Psychology and Counseling.

UNIVERSITI:

Universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM).

NAMA PENYELIA:

1. Assoc. Prof. Dr. Haniza Binti Rais (SV)

2. Assoc. Prof. Dr. Siti Rafiah Binti Abdul Hamid (Co-SV)

TAJUK KAJIAN:

The Muslim Youths’ Experiences of Non-Suicidal Self-Injury in Coping with Life Challenges.

SEDIKIT LATAR BELAKANG KAJIAN DAN HASIL KAJIAN:

CADANGAN KEPADA PENGKAJI SETERUSNYA

Terima kasih kepada (Dr) Fateehah atas jasa dan kesudian berkongsi ilmu di atas sebagai panduan dan rujukan ummah dan bangsa ‘Postgraduate’ di luar sana.

Nabila Suhaimi

Content Writer Dr Roket

guest

0 Comments
Select your currency
BND Brunei dollar
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x