fbpx Skip to main content
search
0

Kuala Lumpur, 27 Nov 2020: Setelah selamat mengikuti ilmu The Law of Thesis Done selama dua hari, skeptikal bangsa posgrad terhadap Dr. Roket kian berubah sehingga 360°!

Sesi percuma yang berlangsung dua hari, mendapat sambutan hampir 200 peserta yang sebelum ini mungkin selama ini terkapai-kapai dalam penyelidikan tesis mereka dan ada yang hampir sahaja berhenti di tengah jalan.

Terasa kehilangan dan terasing, dua perkara yang sering dihadapi bangsa posgrad disamping cabaran-cabaran mendatang yang tidak pernah terfikir. Ini yang dilalui Prof. Dr. Hamidah Mamat sepanjang dalam pengajian Geoinformasi. Kehilangan ibu ayah sepanjang tempoh Ph.D membuatkan beliau semakin kuat semangat. Dr. Adilla Rahaman, yang merupakan rakan rakan seperjuangan beliau turut melalui perkara yang sama. Murung! Selalu mengelak dari bertemu rakan sekerja, malah beliau lebih banyak berdiam diri dan seperti hilang harapan dalam perjalanan Ph.D.

Tiap kesusahan pasti ada kemudahan!

Syukur Dr. Roket datang tepat pada masanya menyelamat mereka dari terus tersungkur bersama the Right Cirlce. Mementingkan keputusan yang mampu diukur dan dicapai, peserta ternyata berjaya beradaptasi dengan proses Dr. Roket dan mendapatkan mentor yang tepat bagi mencapai hasil tesis yang memuaskan hari demi hari.

Draft demi draft tesis sebenar ditunjukkan secara langsung semasa sesi berlangsung, ini membuktikan kefahaman peserta terhadap perjalanan & kajian tesis mereka sendiri, berkat Trust the Process bersama Dr. Roket. Mindset berubah serta merta selepas mengenali Dr. Roket, peserta berjaya memenuhi syarat bagi mengikuti langkah demi langkah dengan lebih berkesan dan kekal moroket tesis Master Ph.D bersama Tim Dr. Roket.

Rata-rata peserta Platinum memberi markah 10/10 terhadap formula Dr. Roket dan tidak ragu- ragu lagi. Mereka kini bersedia mengubah masalah menjadi cabaran dan hasilnya pasti Luar Biasa dalam Master PhD!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x