fbpx Skip to main content
search
0

GOMBAK, 26 June 2020: Siapa yang tidak kenal dengan Father of Thesis Done, Dr. Roket. ‘Believe the Process’, telah berjaya mengubah perspektif Bangsa Postgraduate mengubah cara mereka melihat penulisan tesis yang berkesan & ‘On The Track’. Ini terbukti melalui seminar Platinum yang mendapat sambutan seramai 141 peserta terpilih; bakal pemegang master PhD.

Sepanjang 2 jam sesi, para peserta semakin jelas kenapa mereka perlu menyiapkan tesis agar terus berkembang. Melalui kaedah Vision Board & Daily Schedule oleh Dr. Roket, bangsa Postgrad kian jelas akan target dan tarikh penting tesis agar boleh GOT & GBT.

Dr. Roket juga membongkarkan beberapa Tips buat bangsa Postgrad agar berjaya menjadi sebahagian daripada Platinum seperti R.E.S.U.L.T., dan N.U.T.

Believe the Process, Committed to Growth, Follow the Guider & Believe by Doing, adalah antara konsep yang semakin terbukti akan keberkesanannya pada penulisan Draft & Tesis para Platinum.

Untuk menjadi sebahagian team Platinum, layari drroket.com agar anda juga boleh menggandakan usaha untuk siapkan tesis anda, kerana Success Attract Success.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x