fbpx Skip to main content
search
0
Buletin Dr Roket

RRD, ARMP Chart Dr Roket Finalist Anugerah Inovasi Negeri Selangor 2018!

By 18/11/2018June 1st, 2022No Comments2 min read

Baru-baru ini (12-15 November 2018) berlangsung Minggu Anugerah Inovasi Negeri Selangor 2018 (AINS 2018) anjuran SUK Selangor.

Alhamdulillah syukur kerana Dr Roket menjadi salah satu finalist dikalangan lebih kurang 300 kumpulan seluruh Selangor yang berjaya ke peringkat akhir ini.

Walaupun tidak tersenarai sebagai pemenang, peluang dapat bertemu dan berinteraksi dengan pelbagai latar belakang pengunjung serta bersama ramai syarikat dan organisasi gergasi besar sungguh berharga dan bermakna.

Dr Roket diberikan peluang untuk membuat presentation di pentas Utama. Booth 97 untuk Dr Roket dikunjungi pengunjung. Ramai yang bertanyakan pelbagai soalan & tak kurang juga tentang Dr Roket sendiri dan berminat dengan apa yang Dr Roket bantu.

Apa yang Dr Roket buat? Adakah Dr Roket bantu buat tesis?

Tidak.

Dr Roket mambantu calon Master Ph.D untuk keluar dari masalah (lebih 37 masalah pelajar Master Ph.D) yang perlu dirawat.

Dr Roket bantu untuk mereka urus pengajian mereka, malah boleh siap 1st draft thesis dalam tempoh 6-3 bulan. Tahniah kepada Alumni Roket yang telah grad!

InsyaAllah dengan teknik dan ilmu urus PROVEN SUCCESS ini akan membantu mereka keluar dari kemelut yang sering dihadapi calon Master Ph.D dan tidak perlu stress dan serabut lagi! Bukankah ini yang sering berlaku?

Inovasi yang dihasilkan dan dipertandingkan adalah “RRD” (Roket Research Diary) dan “ARMP Chart” (Carta ARMP)

Nak tahu apa yang RRD dan ARMP Chart ini telah bantu mereka? Jom tonton video ini:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x