fbpx Skip to main content
search
0

Tahukah anda, sihat tubuh badan adalah antara nikmat yang terbesar. Masih ingat 5 perkara sebelum 5 perkara? Kami percaya anda lebih ingat dan faham untuk diamalkan, lebih-lebih lagi buat bangsa postgrade.

Tapi..Penyakit Master Ph.D ini unik sedikit, kadang-kala fizikal sihat sejahtera Masyaallah semangat nampak! Tapi dulu-dulu, bila jumpa sahaja tesis, mulalah:

  1. Sakit badan berhari-hari lamanya, walhal baru selesai satu topik.
  2. Merenung jauh masa depan. Eh! Rupanya mengelamun tentang impian tesis satu masa nanti, entah bila…
  3. Angin baran tiba-tiba bertiup, dah macam seorang anti-sosial tidak boleh diusik sebab serabut fikir draft.
  4. Waktu siang dan malam jadi terbalik, stay up & tahajjud katanya nak mencari idea penulisan.

Mudharat bukan? Nauzubillah. Oleh itu, Dr. Roket berusaha mengubati penyakitpenyakit ini dengan teknik-teknik dan strategi-strategi yang membantu anda menggapai 5 perkara sebelum 5 perkara, beserta bonus tesis yang sempurna!

Thesis Management Clinic Dr. Roket; “Rawatan Penyakit Tesis Anda”,  kini bersedia memberi sinar harapan luar biasa bagi pengajian Master Ph.D anda!

Tesis anda pasti pulih sebaik sahaja masuk Klinik ini. Tiada lagi buang masa di library kecuali fokus 100% dalam research, planning & writing, laptop pun selamat di depan mata sentiasa. Anda berasa semakin cergas tiap kali appointment dengan SV, progress dan submission berjalan dengan baik, on time & on track, Alhamdulillah. Sudahnya, anda senang hati memandu balik dengan hala tuju yang jelas, sama seperti perjalanan Master Ph.D anda.

Sesungguhnya kesembuhan datang dari Allah Ta’ala jualah, namun kami percaya dengan asbab T.M.C Dr. Roket, terbukti penyakit aneh Master Ph.D ini berjaya dinyahkan!

Thesis Management Clinic Dr. Roket. Dapatkan temu janji Dr. Roket anda sekarang di drroket.com!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x