fbpx Skip to main content
search
0

Alhamdulillah. Berjaya melengkapkap 1st Draft Tesis. Syukur pada Allah kerana kabulkan doa saya mohon hantar bantuan saat menghadapi kesukaran setelah 1 1/2 tahun dalam pengajian.

Diperkenalkan kepada Dr. ROKET oleh seorang kawan pada November 2018 lagi tetapi tidak ambil tindakan apa-apa kerana terlalu skeptikal. Ruginya rasa. Tapi itulah takdirnya.

Hari berganti hari, progress tesis sangat perlahan. Draft tesis pun takde. Perasaan bercampur baur, panik, takut, sedih dan stress fikirkan.

Entah macam mana bulan March 2019 tergerak hati melihat FB Dr. ROKET dan terus berhubung dgn team. Nekad mesti join platinum kerana memang perlukan coaching. Bukan tidak pernah hadir seminar dan bengkel lain. Banyak sebenarnya. Tetapi kenapa takde hasil? Semua bengkel tu bagus. Setelah hadir RIC 1 pada 22/3/2019 baru tahu kenapa program Dr. ROKET berbeza. Daripada target siapkan 1st Draft dalam masa 6 bulan ke 4 bulan dan akhirnya dapat siapkan lebih awal daripada itu.

Setelah hadir RIC 1 bermulalah episod perubahan dalam diri. Banyak habit yang telah ditukar dan diupgrade. Masya Allah banyak sangat yang saya belajar dari Dr. Roket. Jika terleka sikit terngiang-ngiang di telinga apa yang Dr. Roket cakap.

Group whatsapp juga sangat membantu sebagai push factor untuk terus bereskan kerja. Update rakan-rakan platinum membuatkan saya berkobar-kobar nak siapkan 1st Draft. Special thanks to Prof Mariah dan Prof Ijlal sebab anda berdu tidak jemu bantu monitor kami semua.

Moga Allah beri ganjaran luar biasa kepada semua. Dikesempatan ini juga saya nak mohon maaf kepada Dr. Roket dan Dr. Mar kerana kadang kala terlalai untuk update win.

Jauh lagi perjalanan selepas ini. Bak kata Dr. tesis ni kecil sahaja. Doakan saya istiqamah dan dapat menyumbang kepada masyarakat selepas ini.

 

 

#DrRoket

#MasterPh.DStrategist

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x