fbpx Skip to main content
search
0
dr roket, master, phd, tesis, thesis, postgraduate

ROKET START UP 2018 MELABUHKAN TIRAI…SALAM SAYONARA!

Alhamdulillah selesai sudah semalam (14-15 Julai) Seminar Master PhD Start Up TERAKHIR untuk tahun 2018 (Kelas Intensif 2 hari untuk mereka yang belum mendaftar, baru mendaftar, baru sem 1 &2, atau yang belum ada proposal).

.

Ilmu URUS yang wajib mereka ini tahu dan amal. Minta maaf untuk tahun ini sudah tamat. Sila daftar segera untuk tahun hadapan. 1st come 1st serve.

.

Majoriti yang hadir adalah dikalangan mereka yang telah pasang niat untuk sambung belajar dan mereka yang belum mendaftar. Insya Allah mereka bakal mendaftar bulan September 2018. Ada yang akan mendaftar awal tahun hadapan.

.

Tindakan mereka pada saya sangat bijak dan tepat! Mereka sudah tahu Rahsia, Strategi, Teknik dan Skill apa yang mesti ada dan dibuat seawal sebelum mendaftar lagi.

Tindakan awal mereka ini sebenarnya insyaAllah akan meyelamatkan mereka dari membuat kesilapan ramai calon Master PhD telah buat dan tidak tahu.

.

Sebab itu melalui dapatan saya, ramai calon yang boleh mendaftar, namun, ramai juga yang quit, give up dan ada yang terus tersungkur. Terus melupakan hasrat dan impian. Jangan begitu, saya yakin dengan ilmu urus yang betul sejak dari awal, insyaAllah hasrat dan impian anda akan menjadi kenyataan.

.

Energi peserta yang luar biasa dan menggembirakan saya! Terbaik! Kali ini sejarah juga tercipta kerana ramai yang hadir adalah dikalangan pensyarah seramai 9 orang dari beberapa institusi terkemuka dan berjawatan penting! Syabas!

.

Kali ini peserta juga bertuah kerana dapat bersama-sama dengan ustazah selebriti, motivator, novelis islami terkenal Ustazah Fatimah Syarha. Apa tidaknya insan popular dan super duper Sibuk “paksa” diri hadir seminar DrRoket yang siapa pun tak kenal. Hadir pulak join semua seminar. Bayangkan perkongsian beliau semalam benar-benar luarbiasa! Terbaik ustazah (Dr) Fatimah Syarha Novelis Islami.

.

Kita yang sibuk atau disibukkan ini, cuba tanya pada diri, “Aku nak jadi seperti mereka (siap 1st draft thesis 6-3 bulan”), tetapi :

Adakah effort aku seperti mereka?

.

Adakah aku banyak memberikan alasan atau aku sentiasa mencari solusi?

.

Adakah aku buangkan ego untuk datang belajar?

.

Adakah aku buangkan segala persepsi dan skeptikal untuk datang belajar?

.

Adakah aku buangkan segala ego dan berikan fokus dan komitmen 300% terhadap apa yang disampaikan apabila datang belajar?

.

Adakah aku menggunakan Tools yang ada secara maksimum?

.

Jawapan anda adalah refleksi kepada progress anda sekarang & akan datang.

 

Sekiranya anda mahu berikan peluang kepada diri, mahu mencari solusi, mahu belajar Skill, Teknik, Strategi orang Super Duper SIBUK boleh siap 1st draft thesis dalam tempoh 6-3 bulan sahaja, jom bersama saya di Seminar GEMPUR pada 29 September 2018 yang akan datang.

.

Dapatkan special promotion Pendaftaran Super Early Bird dibuka Sekarang>>> http://bit.ly/SEMINARGEMPUR

.

Sekali lagi, Tahniah buat semua peserta! Anda memang Osem!! Allah mudahkan journey anda insyaAllah! Kipidap!

.

#DrRoket

#RoketStartUp

#SeminarMasterPhdRoket

====================================

 

Saya yakin, dengan adanya ilmu thesis management yang betul, progress Master PhD anda akan bergerak dengan lebih pantas malah setiap hari!
.
Klik link ini untuk mendapatkan tiket ke Seminar Gempur (Master PhD untuk Orang Sibuk) promosi Super Early Bird dibuka sekarang sebelum ia berakhir: http://bit.ly/SEMINARGEMPUR

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x