Skip to main content
search
0

Seminar Nak Ubah Tesis

(NUT FINALE)

Apa itu Seminar Nak Ubah Tesis?

Seminar yang berlangsung selama 3 Hari 3 Malam. Anda akan mempelajari ilmu, strategi & cara untuk orang sibuk menghadapi ‘journey’ Master & PhD.

Strategi terbaik ke arah G.O.T (Graduate On Time) & G.B.T (Graduate Before Time) walaupun anda sentiasa sibuk.

Perkongsian ilmu pengurusan “Life & Academic” yang berkonsepkan:

10 % Ilmu Kerohanian
20 % Ilmu Motivasi
70 % Ilmu Pengurusan Tesis

Dapatkan 500 + 50 Formula & Strategi SEKARANG JUGA!

Kenapa DR ROKET?

DR ROKET

GURU MASTER PHD STRATEGIST NO. 1 MALAYSIA

1

TELAH MEMBANTU 70,000 PARA POSTGRAD

Kini DR ROKET telah berjaya membantu seramai 73 orang para postgrads daripada pelbagai latar belakang untuk mendapatkan result cemerlang dan kini telah PROVEN ada penerima RESULT SKALA 1 dalam masa 2 Tahun SAHAJA!!

TELAH MEMBANTU RIBUAN PELAJAR

Alhamdulillah, Dr Roket telah membantu lebih 70,000+ orang pelajar Master PhD di dalam siri kelas, seminar, group coaching, personal coaching berkaitan pengurusan tesis dan 'life'.

PERTAMA DI MALAYSIA

Ini adalah seminar pengurusan Master PhD yang PERTAMA di Malaysia dan telah bermula sejak hujung tahun 2016.

PELBAGAI LATAR BELAKANG PELAJAR

Mereka yang pernah hadir ke program Dr Roket terdiri daripada pelbagai latar belakang bidang pengajian dan pekerjaan; pensyarah, guru, selebriti dan banyak lagi.

COACH, SPEAKER, TRAINER, & AUTHOR

Penulis & penerbit buku-buku umum, buku motivasi islami, buku berkaitan dunia Master PhD seperti “9 Formula Meroketkan Master PhD”, serta Research Diary PERTAMA di Malaysia dan Dunia iaitu “RRD-Roket Research Diary”.
50
Buah

Buku

dalam bidang Pengurusan Tesis dan berkaitan Dunia Master PhD.

Dr Roket @ Media

Apakah Yang Bakal Anda Pelajari?

APA MAKSUD N.U.T NI SEBENARNYA?

N.U.T – Nak Ubah Tesis Merupakan Kombinasi Skill, Strategi, Dan Teknik Untuk Mereka Yang NAK Menyiapkan Tesis Dengan Cepat, Tidak Kira Anda Sesibuk Mana Pun Dan Mempunyai Halangan Apa Pun.

‘Content’ Di Dalam NUT Mampu Membina Dan Me’Recharge Energy’ Anda Untuk Berjuang Menyiapkan Tesis.

Sekiranya Anda Dalam Kategori Tidak Sibuk Ketika Dalam Pengajian, Tidak Kira Anda Pelajar Undergrads / Postgrads, Platform Ini Bukan Untuk Anda.

“Journey siap 1st draft tesis seawal 1 minggu anda bermula di sini… START IT RIGHT NOW!”

Finally, for the 1st time...

Rahsia tentang bagaimana meroketkan tesis anda 2-3 kali ganda & urus masa di samping pelbagai komitmen bakal didedahkan!

Ini Sangat Diperlukan Oleh Anda Yang Memiliki Banyak Cabaran Ketika Belajar Seperti Terlalu Sibuk Atau:

Dah Lama Tak Selesai

Sambung Master PhD Dah Lama Tapi Selalu Krik Krik?

Tak Fokus

Selalu Rasa ‘Lost’ Dan ‘Blur’. Jadi Tak Boleh Nak Fokus Bila Menulis…

Banyak Komitmen

Banyak Sangat Komitmen Sampai Tak Menang Tangan Nak Buat Semua?

Takut

Takut Lagi Lama Tangguh, Tak Pasal-Pasal Kena Terminate…

Seminar Khas Untuk Anda yang Kategori Super Sibuk, Banyak Komitmen Tapi Sedang Sambung Master PhD.

Siapa lagi pelajar Master PhD yang nak dapatkan Blueprint Dr R.O.K.E.T yang dah bantu lebih 70,000++ orang pelajar untuk meroketkan tesis dan pengajian mereka lebih luar biasa daripada sebelum ini?

Jadi, Sebab Itulah Anda Perlu Mempelajari Pelbagai Strategi Dan Teknik TERBARU Di Dalam Program Terbaru Dr Roket!

Kemungkinan dengan seminar inilah, anda dapat mengubah ‘life’ dan ‘journey’ pengajian anda sebanyak 360 darjah. Bagaimana? Anda percaya?

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Daftar Seminar Nak Ubah Tesis

Jangan tunggu lagi.. Roketkan diri dan tesis anda sekarang juga! Fast Action, Fast Result!

Mungkin Saat Ini Anda Masih Berfikir-Fikir Lagi Dan Belum Ada Keputusan Untuk Hadir... Namun, Anda Sebenarnya Perlukan Jalan Penyelesaian Kepada Segala Cabaran Yang Anda Hadapi. Ya, Komitmen Sekarang Makin Bertambah Sejak Sambung Pengajian Master PhD, Tak Sama Seperti Di Sekolah Dulu-Dulu, Kan?

It’s okay… Relax…

Anda Ada Pilihan

Dalam hidup kita ni ada banyak pilihan yang boleh diambil. Sama ada mahu atau tidak. Anda sudah bergelar pelajar pasca siswazah dan seharusnya anda boleh menentukan keputusan yang patut anda lakukan untuk pengajian anda terutamanya bab tesis. Tesis ni ‘nyawa’ terakhir sebelum anda tamat belajar.

Anda Perlu Orang Yang Betul

Sebenarnya, anda hanya perlukan ‘orang yang betul’ yang akan ‘explain’ dan ‘guide’ cara yang betul untuk anda selesaikan setiap cabaran yang dilalui. Jika anda masih lagi fikirkan anda sukar cari masa untuk fokus menulis tesis, saya nak anda HENTIKANNYA! Anda BOLEH!

Fikirkan Semula Dalam-Dalam…

Buang Rasa Takut Dalam Diri

Bagi peluang pada diri anda untuk mulakan sesuatu yang baru dan bersedia untuk jadi ‘A New Me’. Abaikan segala ‘negative thinking’ daripada orang lain yang mempengaruhi keputusan anda saat ini.. Mulakan ‘mindset’ yang baru dan percaya pada diri.

Roketkan Diri & Tesis Anda

Dalam proses Dr Roket, anda akan temui banyak perkara yang anda betul-betul perlukan selama ini. Itupun jika anda pasakkan dalam fikiran yang ‘AKU NAK’. Anda sudah bersedia untuk merasai Nak Ubah Tesis anda?

Apa Yang

Dr Roket Bantu?

Thesis Management Pengurusan Diri Pengurusan Komitmen Pengurusan Maklumat Dan Banyak Lagi!

Baca Dengan Teliti...

Anda Layak Hadir Jika:

Dah Tersangkut Lama Dalam Penulisan Tesis

Anda bukan tak boleh siapkannya tetapi anda perlukan cara untuk uruskan tesis dengan baik. Maka, anda LAYAK hadir kerana seminar ini akan buatkan anda terasa mudah untuk teruskan menulis.

Target Nak Cepat Habis Pengajian

Anda mungkin seorang yang targetkan GOT / GBT dalam pengajian anda. Anda sememangnya LAYAK hadir, tidak kira anda orang yang terlalu sibuk dengan komitmen atau tidak.

Dah Tahap Kritikal Dalam Pengajian

Kadang-kadang bukan sebab otak kita yang tak pandai dan bukan CGPA tak 'power' tetapi cara kita mengurus pengajian sejak dari awal tu yang salah. Sekiranya anda tak nak di'terminate' oleh pihak Universiti, anda LAYAK hadir.

Final Year Student Di Universiti

Sekiranya anda masih dengan 'mindset' "PhD ni susahlah!", dalam dilema nak kahwin / kerja atau sambung belajar, anda LAYAK hadir untuk anda ubah 'mindset' baru yang boleh membantu anda selepas habis pengajian nanti.

PTD / Staff Government Yang Mahu / Tengah Sambung Belajar

Anda ingin masa depan yang cerah dengan sambung belajar tetapi masih perlukan bantuan dalam pengajian anda. Jadi, anda sesuai untuk hadir kerana seminar ini untuk semua tidak kira bidang kerjaya apapun.

Geng Usahawan Yang Inginkan Sijil Dan Gelaran Doktor PhD Secara Halal

Ada yang kata sijil tak penting, yang penting buat duit. Namun, jika anda ingin 'upgrade' diri dan mempunyai banyak pengalaman, duit bukan segalanya tetapi ilmu yang akan memajukan anda. Maka, anda LAYAK hadir.

Para Pendidik Yang Ingin / Sedang Sambung Belajar

Orang yang mengajar ni tak sama jadualnya apabila bergelar pelajar. Apatah lagi menjadi pelajar pasca siswazah. Sekiranya anda seorang tenaga pengajar yang dahagakan imu dan bersedia nak belajar, anda LAYAK hadir.

Supervisor (Penyelia) Yang Ada Pelajar Seliaan

Penyelia yang sudah tak larat dengan karenah pelajar dengan alasan sibuklah, banyak komitmenlah, anda pastinya ingin tahu teknik dan formula mudah untuk pelajar datang menghadap tanpa anda yang follow up. Maka, ajak pelajar seliaan anda untuk serta hadir.

Para Ibu Yang Ingin Jadi SuperMom PhD

Menjadi ibu yang berpendidikan tinggi memang cukup membanggakan keluarga, namun anda masih perlukan ilmu untuk mengurus keluarga + belajar. Sekiranya anda tidak mahu sampai terabaikan insan-insan penting dalam hidup anda, jadi sila hadirkan diri.
Baca Dengan Teliti...

Anda Tak Layak Hadir Jika:

Rasa Seminar Ini Hanya Scammer

Sekiranya anda rasa seminar ini adalah Scam, saya nasihatkan anda tidak perlu hadir. Seminar ini hanya untuk mereka yang NAK belajar dan NAK berubah.

Susah Nak Percaya

Jangan buang masa anda hadir jika anda hanya datang untuk 'clarification'. Syarat untuk hadir ialah 'Jangan percaya, buat je..' segala STRATEGI, TEKNIK, SKILL & RAHSIA yang diajar.

Tiada Niat Sambung Master / PhD

Sekiranya anda tidak mahu sambung Master PhD, jangan buang masa kerana anda memang tidak perlu hadir. Melainkan ada niat untuk sambung suatu hari nanti.

Rasa Dah Cukup Ilmu

Sekiranya anda sudah tahu rahsia untuk GBT atau GOT, dah hadir banyak kelas teknikal, program & seminar, anda tidak perlu hadir dan belajar di N.U.T. Terus 'apply' sahaja dan ajarkan pada orang lain.

Tak Suka Akan Perubahan

Sekiranya anda jenis yang tidak suka lakukan perubahan pada diri, keluarga, kerjaya, pengajian Master PhD, anda tidak perlu hadir. Ini kerana jika anda hadir, hidup anda akan berubah menjadi 'orang baru' dengan izin Tuhan.

Tidak Suka & Percaya Pada GBT/GOT

Sekiranya anda tidak ingin target Graduate Before Time (GBT) atau Graduate On Time (GOT), malah ada 'mindset' 'tak perlu rushing habis pengajian awal-awal', seminar ini memang tidak sesuai untuk anda.

Tak Banyak Cabaran Ketika Belajar

Sekiranya anda jenis yang kurang sibuk, tidak banyak komitmen dan zero cabaran, anda tidak perlu hadir. Teruskan berada di dalam zon selesa sehingga orang lain mendahului anda dahulu untuk GOT/GBT.

Ada Perasaan Ego & Sombong

Sekiranya ada perasaan ego dan sombong dalam diri anda kerana rasakan tidak perlu belajar daripada orang lain, jadi tidak perlu hadir. Syarat untuk hadir ke seminar ini adalah ibarat datang dengan 'gelas kosong' supaya anda balik dengan 'gelas yang terisi penuh'.

Lebih Suka Berada Dalam "Lonely Planet"

Sekiranya anda jenis yang suka bersendirian dalam pengajian Master PhD ini, seminar ini tidak sesuai untuk anda. Dalam seminar N.U.T, anda TERPAKSA berjumpa dengan ramai kenalan yang berada dalam situasi hampir sama seperti anda, malah anda mungkin akan dapat 'circle' yang 'amazing'.

Jom Dengarkan…

Apa Kata Mereka Yang Pernah Menyertai Seminar Nak Ubah Tesis (N.U.T)??

Sekiranya Anda Rasa Masih Ragu-Ragu, Belum Pasti Dan Percaya, Jangan Risau!

Kami Bawakan Anda Feedback LIVE Daripada Mereka Yang Pernah Sertai N.U.T. Anda Boleh Tonton Video Di Sebelah.

Dr. Nur Ashikin Marzuki

Platinum Dr. Roket

Alhamdulillah. Terima kasih banyak2 Dr. atas ilmu yang diajar oleh Dr. Balik dari RIC 2, berangan nak ke oversea, alhamdulillah Allah izinkan. Paling best bentang paper di kongress besar with fully sponsored. Alhamdulillah. Sape kata Dr. ajar tentang siapkan tesis PhD je, life kami pun berubah 500% .. Jutaan terima kasih kepada Dr. Roket, Dr. Mar, tim Dr. Roket dan semua keluarga besar (RPC) Dr Roket.

Apa Kata Platinum Dr Roket

Ts. Dr. Nur Hidayah Ahmad

Platinum Dr. Roket

Alhamdulillah... Terima kasih Allah... sekarang ni baru saya nampak cahayanya... Cahaya yang menunjukkan saya bagaimana menguruskannya... Walaupun saya masih lagi eksperimen dengan ilmu ini, tapi saya sangat syukur dan terima kasih kerana telah dipertemukan dengan Dr ROKET...

3 SECRET WEAPON N.U.T BAKAL DIDEDAHKAN!

SECRET #1: FOCUS LINE

Lebih 5+1 Cara MUDAH TAPI PANTAS Tentang Bagaimana Untuk KEKALKAN MOMENTUM Dan FOKUS ‘WRITING’ Agar Otak Anda Sentiasa Ligat Berfikir Dan Anda Sendiri Tak Menang Tangan Nak Tulis!

SECRET #2: G.B.T FLOW

Kaedah Yang PROVEN, PRACTICAL & SIMPLE TO USE Tentang Bagaimana Anda Boleh Bina Dan Setkan Flow Anda Sendiri Supaya Anda Clear Sejak Dari Awal, Tidak Kira Anda Baru Mendaftar Atau Sudah Lama Mendaftar.

SECRET #3: TIME BOMB

Kaedah Tentang Bagaimana Mengurus Masa Antara Master PhD Dengan Aktiviti & Komitmen Yang Penting Dalam Hidup Anda Supaya Tidak Tersasar.

ANTARA MODUL N.U.T YANG BAKAL DIDEDAHKAN!

MODUL #1 – FORMULA S.I.B.U.K

Formula yang akan membantu anda menguruskan kesibukan untuk boleh menulis mengikut waktunya.

MODUL #2 – FORMULA S.I.A.P

Fomula yang akan membantu bagaimana anda boleh menyiapkan tesis. Sibuk macam mana pun, jika anda tahu formula ini, pastinya boleh siap!

MODUL #3 – TEKNIK FOKUS

Formula yang akan membantu anda dalam teknik fokus. Ye lah, bila banyak komitmen ni, fokus tu kadang-kadang lari, kan?

Fast Action, Fast Result

Banyak Lagi Feedback Mereka
Di WhatsApp, Telegram Dan Media Sosial

Terbukti Berkesan Apabila Mereka Memberikan Feedback Terus Melalui WhatsApp, Telegram & Media Sosial Yang Lain!

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Nak Ubah Tesis (NUT) 

Kini Anda Berminat Sertai Seminar Nak Ubah Tesis?

Hubungi Tim Dr Roket Sekarang »

Office Number

+6018 399 8003

Nisa

+6019 478 8003

Nazeefa

+6018 248 6003

Aisyah

+6019 458 8003