Seminar Virtual Nak Ubah Tesis (NUT)

RM60RM147

[#KINIDIBUKA!] – Siapa lagi pelajar master PhD yang nak dapatkan blueprint DR R.O.K.E.T yang dah bantu lebih dari 5000 pelajar untuk meroketkan tesis dan pengajian mereka lebih luar biasa daripada sebelum ini?

Akhirnya, buat pertama kalinya, rahsia bagaimana meroketkan tesis anda 2-3 ganda & urus masa dengan pelbagai komitmen bakal didedahkan! Dan berita baiknya, ianya sangat2 diperlukan oleh anda

Clear
SKU: SNUT Categories: ,
The difference

TERUTAMA ANDA YANG SUPERRRR SIBUK!

✅ Sambung Master Ph.D dah lama tapi selalu krik krik?

✅ Selalu rasa lost, blur.. tak boleh nak focus bila writing

✅ Banyak sangat komitmen sampai tak menang tangan nak buat semua?

✅ Takut lagi lama tangguh, kang kena terminate?

No Shortcuts

Dan sebab itulah, anda perlu mempelajari strategi2 dan teknik-teknik TERBARU di dalam program terbaru DR Roket iaitu N.U.T!

Ya kita bakal menggemparkan dan menggempurkan! Ia bakal mengubah “segala-galanya” untuk diri anda! InsyaAllah! Sebelum ini, anda dah sambung belajar dari sekolah, degree bertahun-tahun… Dah lalui macam-macam ‘musim suka’ ‘musim duka’ dah berkali-kali. Mungkin sebelum ni komitmen tak banyak sangat, tapi sekarang ni anda rasa lain macam. Sejak sambung Master PhD komitmen semakin bertambah.

The difference

Komitmen pada family, suami, isteri, anak-anak, kerja, study… dan macam-macam lagilah!

Nak dapat balik momentum tak sibuk sangat macam zaman dulu dah rasa susah, inikan pula nak kekalkan ‘result’ dan “momentum’ menulis thesis supaya meroket? Masa semakin berjalan..tesis tak berapa nak jalan..Aduh.. Rasa give up dah dan rasa nak quit saja! Macam-macam cara dah buat nak urus masa, urus tesis, urus study, urus itu ini, tapi masih rasa lost dan tak tahu nak start dari mana nak kemana. It’s okay… Relax… Tarik nafas… Hembus… Hehe

”Anda belajar, Kami Urus

Dr ROKET

Mengalami masalah pembayaran secara online, Sila klik button di bawah ini
Whatsapp Dr. Roket

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seminar Virtual Nak Ubah Tesis (NUT)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *