>>> DR ROKET ONLINE TRAINING (DrOT) <<<

DAH LAMA NAK SAMBUNG MASTER PhD, TAPI TAK TAHU NAK MULA DARI MANA?

Ramai Calon Master PhD Mendaftar Dalam Keadaan Tidak Bersedia. Ramai Yang Boleh Mendaftar, Tetapi Tidak Ramai Yang Boleh GOT / GBT. Ramai Juga Yang Berhenti Separuh Jalan. Sebab Apa? Kerana Mereka Tiada Persediaan Sejak Dari Awal. Mereka Tidak Tahu Apa Tindakan Yang Wajar Dan Tidak. Anda Mahu Mendaftar Dengan Persediaan Supaya Tidak Tersalah Langkah Atau Tersungkur Di Pertengahan Jalan?

Video Online Training Dr Roket

Ia terdiri daripada satu set 5 siri video yang menerangkan persiapan minda & fizikal yang diperlukan bagi proses menyesuaikan diri dengan tekanan dalam melalui perjalanan Master & PhD anda.
Setiap video merupakan soalan - soalan yang anda akan tanyakan kepada diri anda sebelum / semasa anda di dalam proses menghasilkan tesis anda.

Seperti :

Apakah persiapan yang diperlukan sebelum sambung Master & PhD?
dan banyak lagi....

BERNILAI RM599!!

Blueprint G.O.T Dr Roket

Blueprint ini akan membantu anda mengurus & memahami setiap langkah & proses yang perlu diambil untuk ke arah G.O.T (Graduate On Time).

BERNILAI RM399!!

E-Book & E-Workbook Dr Roket

E-Book yang amat bermanfaat dan percuma ini direka khas buat anda yang ragu - ragu untuk memulakan / kekal berada di dalam "Master & PhD Journey" anda.
Usah risau E-Book ini bakal membuka mata anda kepada betapa pentingnya untuk anda mulakan "Master & PhD Journey" anda sekarang!!

BERNILAI RM99!!

Dapatkan
Dr Roket Online Training (DrOT)
5 Siri Video + Blueprint Master PhD Roadmap Checklist + EBook Secara PERCUMA!!