Skip to main content

Nantikan Tayangan Perdana “De’Lima – A Tribute to Ts Dr Nur Hidayah Ahmad” Diterbitkan Oleh Dr Roket Production.

Nantikan Tayangan “De’Lima”

Nantikan Tayangan “De’Lima”

Nantikan Tayangan “De’Lima”

Nantikan Tayangan “De’Lima”

Nantikan Tayangan “De’Lima”

Mari Rasai Tangisan Yang Membawa Kemanisan Sepanjang Perjalanan Master & PhD.

5 Tahun Vs 5 Semester… Ketahui Rahsianya pada 5/5 ini.

Untuk menjadi seorang INSAN yang HEBAT perlukan banyak pengajaran, jatuh bangun sesuatu situasi yang akan memberi KEMANISAN di sepanjang perjalanan pengajian beliau…. Bagaimana?? Tanpa persiapan awal di permulaan pengajian Master beliau amat memjadi satu titik hitam di dalam hidup beliau.

Lamanya beliau sesat di lautan pengajian dan tersedar di saat – saat gentir hampir membuatkan beliau hendak berputus asa. Tetapi dengan kuasa Allah ta’ala sentiasa hadir apabila benar – benar diperlukan….

Beliau berjaya bertemu “Proses Dr Roket” dan amatlah bersyukur sehingga ke hari ini masih setia berada di dalam proses ini walaupun telah Viva dengan RESULT SKALA 1 daripada salah satu universiti yang amat “ketat prosedurnya” untuk keluar dengan result sebegitu HEBATNYA!!

Pasti anda tidak sabar untuk ketahui RAHSIA & kini anda boleh percaya pada diri untuk tidak GIVE UP sehingga ke PENTAS VIVA!!

Apa tunggu lagi dapatkan segala jawapan anda TERJAWAB dengan tonton Filem Pendek “TRIBUTE “DELIMA” kepada Dr Ts Hidayah Ahmad pada 5 Mei 2023 pada jam 9:45 malam di Dr Roket Channel (Youtube).

Saya gagal ‘conversion’ ke PhD.. kesalahan saya dalam tesis di merata-rata.. sehinggakan gaya bahasa saya, rujukan, ‘citation’, ‘grammar’ semuanya ditegur walaupun sekecil-kecil perkara..

Tetapi dengan Kuasa Allah,

Alhamdulillah setelah saya bertemu dengan Dr Roket melalui dua orang sahabat saya yang merupakan pasangan suami isteri Nur Shuhada Hanapi dan Shahril Khairi Abdul Shukor. Terima kasih banyak-banyak sahabat..

Kini kejayaan bukan lagi hanya MIMPI. Saya juga doakan anda jumpa "KEJAYAAN" anda di dalam proses Dr Roket.

Ts. Dr. Nur Hidayah AhmadPenerima Skala 1 PhD Cemerlang

Teaser De'Lima

Pada Mei Ini!

Pada Mei Ini!

Pada Mei Ini!

Pada Mei Ini!

Pada Mei Ini!